Over ons

Met Staffvision haalt u als ondernemer uw eigen afdeling HR of Personeelszaken in huis, zonder de kosten van een eigen afdeling. Staffvision ontzorgt mkb-ondernemers op het gebied van human resources.

Staffvision is een full-service personeelsadviesbureau met een integrale aanpak. We leveren alle diensten die u van een reguliere afdeling HR mag verwachten.

Bovendien doen we dat zoveel mogelijk online. Dat bespaart tijd én kosten. Natuurlijk is personeelswerk mensenwerk en als dat nodig is, komen we gewoon langs.

Vandaar dat we zeggen: digitaal gemak, met een persoonlijke benadering!

Onze diensten

Mijn HR
Mijn HR van Staffvision is een volwaardig alternatief wanneer u geen eigen personeelsafdeling heeft of wanneer u besluit om uw HR-zaken (deels) uit te besteden. Onze deskundige HR-medewerkers vormen dan uw personeelsafdeling. U en uw medewerkers kunnen direct per telefoon of e-mail contact met ons opnemen, net als wanneer u een eigen afdeling probeert te bereiken.

Expertdesk
Wanneer u incidenteel een vraag op HR- of arbeidsrechtelijk gebied hebt, dan maakt u gebruik van onze Expertdesk. U maakt eenvoudig een ticket aan, kiest wanneer u antwoord wenst en onze HR-adviseurs voorzien u van een praktisch en helder antwoord.

Interimmanagement
Wanneer u (tijdelijk) extra ondersteuning of vervanging nodig heeft, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kundige HR-interimconsultants.

Werving en selectie
Net als een reguliere HR-afdeling gaan wij ook op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.